CarPay blir lite snyggare och smartare

Publicerat 2/10 2018

I takt med att vi kommer med en hel del nya förbättringar och förändringar i höst tyckte vi att det var läge att även snygga till vårt utseende. CarPay-logotypen och symbolen ser nu helt annorlunda ut, och snart får våra färger en annan ton. Även typsnitt, grafer, bildspråk och ikoner kommer under hösten byta skepnad. Ja, det mesta kommer faktiskt att förändras, men samtidigt kommer det mesta vara sig likt, fast lite bättre.

CarPays nya utseende.

Framtidens CarPay

Företag och organisationer byter emellanåt utseende. Oftast i samband med någon form av omtag av verksamheten. Så är det även för oss med CarPay. Väldigt många använder just nu appen för att ha koll på sin bilekonomi, få bonuscheckar direkt i mobilen, betala verkstadsbesök och mycket annat. Det tycker förstås vi är jätteroligt och har fått oss att fundera extra på hur vi kan göra CarPay ännu bättre i framtiden.

Efter att pratat med våra kunder har vi fått en bra bild över vad många efterfrågar för nyheter. Att kunna betala bensinen med mobilen vore praktiskt, tycker exempelvis många. Att kunna använda CarPay via företaget, kanske få ännu bättre bilekonomikoll genom att logga in via en dator, hade också varit bra. Och eftersom CarPay mer och mer kommer att bli ett Volvokort i mobilen så borde även Volvokortet få ett nytt utseende. Allt detta och en hel del annat kommer att dyka upp i CarPay i framtiden. Och för att fira vårt omtag och kommande nyheter byter vi utseende. Vi börjar med logotypen för CarPay.

Vi tycker att det här nya utseendet bättre speglar vårt mål med CarPay – att kunna erbjuda alla våra kunder ett smartare sätt att ha full koll på sin bilekonomi. Hoppas att du gillar det!

Under november kommer bland annat nya funktioner i appen.

Starta en dialog med oss

Har du frågor eller kommentarer om denna artikel?
Hör av dig till tycktill@carpay.se